R en R administratie

De koers van de cryptovaluta bijhouden, hoe doe je dat?

Geplaatst op

Als je investeert in cryptovaluta, dan is het eigenlijk altijd maar weer de vraag wat de koers gaat doen. Dit hangt natuurlijk af van vraag en aanbod, maar er zijn natuurlijk ook een aantal externe factoren die een rol kunnen spelen. Hoe dan ook, de koers van alle cryptomunten bijhouden is een sport. Zeker als jij investeert in deze digitale munten met het doel om hier geld aan over te houden voor je oude dag. Maar hoe zorg je dat je alle wisselingen in de koers goed bij kunt houden?

Volg de koers online

Als het aankomt op de waarde van de cryptomunten, weet je eigenlijk nooit wat de koers van morgen je gaat brengen. Om toch enige inzicht te krijgen in de Bitcoin koers, kan je een aantal websites bekijken die zich hier specifiek op richten. Hier krijg je een overzicht van de veranderingen van de afgelopen 24 uur op basis van de marktkapitalisatie. Daarnaast zijn er ook een aantal websites waar je ‘live’ de waarde van de koers kunt inzien.

Handige apps

Maar als je alleen de websites gebruikt om de koers van de cryptovaluta bij te houden, moet je er wel als een havik op gaan zitten. Zeker als je investeert met het doel om hier rijk(er) van te worden. In dit geval kan je ook een aantal handige apps op je telefoon installeren. Een voorbeeld hiervan is de gratis app Blockfolio. Hiermee zie je de realtime koers van de cryptomunten van jouw keuze. Daarnaast kan je een alert instellen als je cryptomunt een bepaalde waarde heeft bereikt. Op dat moment kan jij dus zelf beslissen of jij je munten verkoopt, of juist nog meer wilt toevoegen aan jouw online wallet.

Investeer verstandig

Of je nou een beginner bent op het gebied van bitcoins, of al enkele jaren dagelijks hiermee bezig bent: investeer altijd verstandig. Het is en blijft een manier van beleggen die ook nog eens anoniem is. Veel mensen vinden het feit dat er geen sprake is van een tussenpartij wel fijn, maar dat ook juist een nadeel zijn. Er zijn namelijk weinig grenzen. Verdiep je daarom goed in de waarde van de munten, de blockchains,  begin met een klein aantal cryptomunten en kijk ook wat de experts zeggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden