R en R administratie

Hulp nodig bij de planning binnen je organisatie of instelling?

Geplaatst op

Iedereen weet hoe belangrijk het is om een goede planning te hebben binnen je bedrijf of instelling, maar dat betekent niet dat iedereen automatisch weet hoe dat moet, en hoe je ervoor zorgt dan je planning altijd up-to-date en overzichtelijk is. Omdat het zo ontzettend belangrijk is dat dit goed geregeld is, is het handig om wat professionele hulp in te schakelen. In dit artikel vertellen we je onder andere over coaching en online planners. Wat dit is en hoe het jou kan helpen, lees je hier.

Coaching

Heb je al in-house planners maar lopen ze vast op bepaalde problemen, bijvoorbeeld omdat je organisatie heel snel groeit of er opeens een groot nieuw project is binnengehaald? Dan kan het een goed idee zijn om naar coaching voor plannen te kijken. De ervaren coaches gaan aan de slag met jouw planners en geven tips en feedback waardoor ze hun werk beter kunnen doen. Hetgeen ze leren kunnen ze natuurlijk meteen in de praktijk toepassen, waardoor je al snel resultaat ziet van de coaching. Dit is een fijne en langdurige oplossing voor eventuele planningsproblemen.

Online advies en hulp of uitbesteding

Wil je graag online planners gebruiken voor de planning van je bedrijf? Dan kan dat. Schakel een ervaren adviseur in, die dankzij de moderne technologie altijd binnen handbereik is. Eigenlijk is dit een flexibele sparringpartner aan wie je al je vragen kan stellen. Samen werken jullie aan een optimale afstemming van tijd en middelen zodat je al je financiële doelen behaalt en je klanten tevreden houdt. 

Heb je geen full-time planners binnen je bedrijf of instelling of zijn er een aantal taken waar ze niet aan toe komen, dan kun je een deel uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan forecasting of rapportages. Dit zijn zeer belangrijke taken, die echter heel tijdrovend zijn waardoor ze vaak uitgesteld worden. Door het uitbesteden van deze taken weet je zeker dat ook deze in goede handen zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden