Is een hoodie laten maken iets voor mijn bedrijf?

In deze blog nemen we graag met je door wat er voordelig is aan het laten maken van een hoodie. Ontdek hoe het zit en vind de nodige inspiratie.

Een hoodie borduren is een leuk creatief proces. Het kan ook zeker heel praktisch zijn. Altijd de moeite waard om een hoodie te laten maken. In deze tekst gaan we je er meer over vertellen. Je verwacht bij het maken van een hoodie dat het een soort relax-item gaat worden. Zo’n kledingstuk dat je aantrekt in je vrije tijd. Maar het kan ook prima zo zijn dat leden van een team het aantrekken om zo meer benaderbaar te zijn voor klanten. We nemen het snel met je door.

Eenheid uitstralen

Wanneer medewerkers van je team een hoodie dragen met daarop de bedrijfslogo´s of naam van het team, dan zorgt dit voor een eenheid. Je ziet het als klant dan ook direct als een eenheid. En het gevoel dat je onderdeel bent van een team kan ook sterker worden bij sommige mensen wanneer ze bedrijfskleding dragen. In dit geval is dat een hoodie. Het is niet bij alle bedrijfstakken een goed idee, maar wanneer het gaat over klantadviseurs met betrekking tot producten uit de tech of entertainment hoek, dan kunnen er niet veel bezwaren bestaan om als team een hoodie te dragen.

Benaderbaar zijn

Wanneer je onderdeel bent van een team van verkopers, bijvoorbeeld op straat. Dan kan het een beetje to much zijn om daar keurig in pak te gaan staan. Dat kan een barrière opwerpen. Mensen die op straat lopen denken vaak na over consumeren, maar een zakelijke setting verwachten ze niet snel op straat. Een team dat vlotte hoodies draagt en daarbij een zinnig en leuk verhaal heeft over producten en diensten, is een stuk benaderbaarder.
En het werkt ook een stuk lekkerder wanneer je losse kleding draagt in vergelijking tot strakke, zakelijke kleding.
Natuurlijk kun je als particulier ook prima een hoodie laten maken voor jezelf of eentje om cadeau te doen aan een ander. Kijk voor de verschillende opties gewoon eens op weproduce.nl! En heb je vragen dan kun je ze zeker stellen aan de experts. Veel plezier met het laten maken van je hoodie(s).