R en R administratie

Leren innoveren in de video wereld

Geplaatst op

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de gemiddelde kijktijd van consumenten naar traditionele televisie de laatste jaren sterk afneemt. Online video’s nemen het video landschap juist steeds meer over. De grote broadcastbedrijven lijken deze trend nu ook eindelijk serieus te nemen, en proberen met man en macht het tij te keren voor het te laat is. Ook zij richten zich nu steeds meer op de online omgeving. Daarnaast is er een legio aan advertentiemogelijkheden ontstaan binnen de videowereld. Anno 2018 kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder videomarketing. Hoe kun je je als bedrijf dan nog staande houden tussen de duizenden andere video’s? Hoe springt jouw bedrijf eruit?!

Stap 1: innoveer!

Wanneer je als bedrijf boven het maaiveld uit wilt komen, zal je moeten innoveren. En innoveren, dat kun je leren! Geef innovatie een vaste plek binnen je organisatie en word niet alleen succesvol op het gebied van online video’s, maar ook op andere belangrijke vlakken. Hulp nodig bij het inrichten van de innovatieprocessen binnen jouw onderneming? Bril innovatie geeft innovatie advies en vergroot daarmee het innovatief vermogen van organisaties. Van eendaagse boosts tot langdurige trajecten; bij BRIL kunnen alle organisaties hun innovatiehartslag laten kloppen.

Stap 2: professionaliseer!

Leren innoveren? Dan kun je de opgedane kennis natuurlijk direct in de praktijk brengen door zelf een innovatieve video te maken, maar succesvol zijn met een online video draait niet om innovatief vermogen alleen. Minstens zo belangrijk is het om een partij in te schakelen die kennis heeft van zaken. Een partij die kwalitatief goede video’s in elkaar kan zetten en die het videoproductieproces als geen ander begrijpt. Bij het maken van een goede videoproductie komt namelijk meer kijken dan een innovatief video-idee. Veldkamp Produkties maakt indrukwekkende videoproducties en helpt je van begin tot eind. Zelfs als je nog niet over dat innovatie video-idee beschikt.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden