R en R administratie

Managed Learning Services

Geplaatst op

Denk je erover om het organiseren van leren en opleiden uit te besteden? Denk dan eens aan de Managed Learning Services van Bloomville. Met deze service bepaal je zelf in welke mate je ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor Managed Learning Services

Kies je voor Managed Learning Services van Bloomville, dan kies je voor minder zorgen over het planning, organisatie en financiële administratie op het gebied van het leren en opleiden van je personeel. Dit is namelijk een behoorlijk tijdrovende taak geworden, met zoveel nieuwe opleidingsaanbieders. De ervaring leert dan L&D afdelingen dagenlang bezig zijn met het organiseren van opleidingen voor personeel. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Als je ervoor kiest om samen te gaan werken met Bloomville, wordt deze zorg je uit handen genomen en kan ook de L&D afdeling weer terug naar hun core business.

Voordelen Managed Learning Services

Managed Learning Services en het uitbesteden van het organiseren van leren en opleiden (Learning Outsourcing) hebben talloze voordelen. Alleen al het feit dat het hele bedrijf zich weer kan bezighouden met de core business en niet bezig is met het uitzoeken van deopleidingen voor het personeel voelt voor veel bedrijven als groot pluspunt. Toch zijn er nog veel meer voordelen te noemen aan de Managed Learning Services van Bloomville. Allereerst heb je – naast dat Bloomville alles voor je regelt – ook nog support & opleidingsadvies. Kom je ergens niet uit of twijfel je? De medewerkers van Bloomville staan voor je klaar. Het organiseren van de trainingen en opleidingen wordt je compleet uit handen genomen. Daarnaast is er een centraal systeem waarin de beoordelingen, de inschrijvingen en de afhandelingen van de opleidingen en cursussen van je personeel bijgehouden worden. Ideaal! Achteraf krijg je een verzamelfactuur, zodat het overzichtelijk blijft. Ook bespaar je met de Managed learning Services van Bloomville minimaal 30% op de opleidingen die je wil afsluiten.

 

Benieuwd? Check de website van Bloomville voor meer informatie over Managed Learning Services.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden