R en R administratie

Snel en voordelig tape laten bedrukken

Geplaatst op

Een van de meest in het oog springende en unieke manieren om uw verpakkingsmateriaal extra herkenbaarheid te geven, is door deze te voorzien van een bedrukking. Bedrukte tape kan bijvoorbeeld een afbeelding van uw bedrijfslogo bevatten of een tekst die de boodschap van uw bedrijf uitdraagt. Bedrukte tape wordt op dezelfde manier geleverd als onbedrukt tape en bij vrijwel elke aanbieder van bedrukt tape gelden bulkprijzen: des te meer rollen tape u laat bedrukken, des te minder u betaalt voor bedrukte tape.

Verschillende soorten tape

Bedrukte tape bestaat in verschillende vormen. De meest bekende tape zijn het afzetlint en de verpakkingstape. Beide soorten tape kunnen worden voorzien van een tekst of een logo. Bij afzetlint wordt vaak een extra boodschap gebruikt die de functie van het tape benadrukt. Bij verpakkingstape wordt vaak een commerciële of promotionele tekst op het tape gedrukt. Bedrukte tape is natuurlijk wat duurder dan onbedrukt tape, maar door uw verpakking tape te laten bedrukking geeft u op een subtiele wijze een extra uitstraling aan uw bedrijf en de diensten die u aanbiedt.

Bedrukte tape laten ontwerpen

Bedrukte tape kopen kan een kwestie zijn van alleen even een tekst laten bedrukken, maar er kan ook voor worden gekozen het bedrukte tape te voorzien van een geheel eigen ontwerp. Hierbij kunt u niet alleen de tekst bepalen, maar kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen uw bedrijfskleuren te laten verwerken in de bedrukte tape. Ook het gebruik van afwijkende lettertypen en bepaalde patronen is hierbij mogelijk.

Bedrukte tape bestellen

Bedrukte tape bestelt u eenvoudig bij een gespecialiseerde webwinkel. Deze winkels bieden niet alleen de mogelijkheid aan om bedrukt tape te bestellen, maar kunnen vaak ook het ontwerpproces voor rekening nemen. Het bestelproces verloopt eenvoudig en herkenbaar: u maakt een account aan, selecteert het soort tape dat u wilt bestellen en kunt dan desgewenst de tekst voor bedrukking invoeren.  Wilt u bedrukt tape laten ontwerpen, dan doet er verstandig aan hiervoor eerst een offerte aan te vragen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden