R en R administratie

Vergroot je toekomstkansen en volg een cursus

Geplaatst op

Doe je je huidige baan al even en begint het een beetje saai te worden? Dan ben je niet de enige. Veel mensen bevinden zich op het werk in een sleur en zijn aan verandering toe. Daarom is het geen slecht idee om te overwegen een cursus te volgen. Op die manier kun je je kennis uitbreiden, laten zien dat je aan zelfontwikkeling doet en je cv interessanter maken. Bedrijven zoals Kenteq specialiseren zich in het organiseren van cursussen voor huidige professionals en bieden bijvoorbeeld een opfriscursus MBV TBV aan, een cursus Leidinggevend Monteur of een cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties.

 

De voordelen van bijscholing

Bijscholing in je eigen vakgebied heeft een aantal interessante voordelen. Allereerst zorg je ervoor dat jij breder inzetbaar wordt en hierdoor zal je werk afwisselender worden. Je laat een goede impressie achter bij je baas en demonstreert dat je aan jezelf wilt blijven werken. Aan het einde van een cursus krijg je een getuigschrift of een diploma die je kunt gebruiken om je cv mee uit te breiden. Dit soort cursussen duren vaak maar een paar dagen, wat betekent dat je nauwelijks tijd verliest. En vaak worden ze door de werkgever vergoed, als je hier netjes om vraagt.

 

Een geschikte cursus vinden

Het is allereerst belangrijk dat je een cursus vindt die je wilt gaan volgen. Bespreek dit ook met je werkgever, indien je deze hebt, zodat jullie samen kunnen bepalen waar extra kennis nodig is. Heb je een keuze gemaakt, dan ga je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die deze cursussen organiseert. Zorg ervoor dat er aan het einde een certificaat wordt uitgedeeld. Eventuele andere beloningen zoals een inschrijving in het vakbekwaamheidsregister zijn ook belangrijke doorslaggevende factoren. Nu rest je alleen nog jezelf in te schrijven en deel te nemen. Hopelijk kun je daarna direct beginnen met het uitvoeren van je nieuwe kennis.

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden