R en R administratie

Waarom kiezen voor een boekhouder zzp Utrecht? 

Geplaatst op

Een boekhouder zzp Utrecht is er voor iedere zzp’er die ervoor wilt zorgen dat de boekhouding netjes op orde is. Ben jij zzp’er en heb je weinig verstand van de boekhouding, dan is het zeker een idee om hier een specialist voor in te schakelen. Het doen van de boekhouding is namelijk niet zomaar iets. Het is namelijk zeer belangrijk dat je precies weet hoe je dit moet doen en dat je dit tot in de puntjes beheerst. Is dit niet het geval, dan kan het nogal rommelig worden en kan het ervoor zorgen dat je niet goed weet wat er in financieel opzicht allemaal in je bedrijf gebeurt. Mocht jij een goede boekhouder voor een zzp’er in Utrecht in willen schakelen, lees dan verder. Onderstaand gaan we jou hier namelijk meer over vertellen. 

Een goede boekhouder staat altijd voor je klaar 

Een goede boekhouder Maarssen staat altijd voor je klaar. Of er nou een BTW-aangifte of een inkomstenbelasting gedaan moet worden, de boekhouder zorgt dat dit op tijd gebeurd. Mensen schakelen een boekhouder om verschillende redenen in. In de eerste plaats kiezen veel mensen hiervoor omdat ze zelf niet goed weten hoe ze dit moeten doen. Dit is iets waar je voor opgeleid moet zijn en de kans is groot dat je zelf niet de tijd hebt om je hierin te verdiepen. We komen hierdoor ook meteen aan bij de tweede reden waarom mensen er vaak voor kiezen om hier een externe partij voor in te schakelen. Men doet dit namelijk ook vanwege een gebrek aan tijd. Het runnen van een bedrijf kost namelijk al veel tijd en juist hierdoor lukt het niet om zelf ook nog de boekhouding te doen. 

Wettelijk verplicht 

In Nederland ben je als ondernemer zijnde wettelijk verplicht om de boekhouding te doen. Doe je dit niet, dan kan je flinke boetes verwachten. Mocht je bijvoorbeeld geen BTW aangifte doen, dan maakt De Belastingdienst een schatting en zal je ook nog een boete moeten betalen. Dit kan je maar beter voorkomen en juist daarom raden we het je aan om een goede boekhouder in te schakelen. Alles wordt dan netjes voor je geregeld. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden