R en R administratie

Wat maakt een goede archiefopslag?

Geplaatst op

Een goede archiefopslag is zeer belangrijk. Je wilt dat de partij die de archiefopslag voor je onderneming beheert daar vertrouwelijk en vakkundig mee omgaat. Het is daarom goed om de partijen vooraf te vergelijken. Om je te helpen bij de keuze, hebben we hieronder enkele punten gezet waarop je moet letten bij het kiezen van een partij voor je archiefopslag.

Veilig

Privacy is cruciaal en wordt belangrijker en belangrijker. Bij het kiezen van een partij voor je archiefopslag, is het goed om hier op te letten. De partij moet privacy kunnen garanderen en moet uitgerust zijn met goede technologieën om dit te kunnen garanderen. Een veilige en overzichtelijke archiefopslag betekent heel veel in dit vakgebied en is echt iets waarop een partij afgerekend wordt.

Prijs

Zoals bij vrijwel alles, speelt geld ook een rol. Vraag bij meerdere partijen een offerte op zodat je alles naast elkaar kunt leggen om te vergelijken. Let wel: vaak geldt dat hoe meer je betaalt, hoe meer je ervoor terugkrijgt.

Mogelijkheden

Een goede specialist op het gebied van archiefopslag en -beheer, heeft meerdere opslagmogelijkheden. Denk hierbij aan statische opslag, semi-statische opslag en dynamische opslag. Het voordeel hiervan is dat u tijdig kunt wisselen van soort opslag. Vaak kunnen goede partijen ook maatwerk aanbieden. Ook dit is een kwestie van het vergelijken van meerdere partijen.

Archiefopslag bezichtigen

Is het gemakkelijk om bij de documenten te komen? Het is altijd goed om vooraf een keer naar de opslag te gaan om alles met eigen ogen te zien. Soms kun je ze ook online bekijken en reserveren. Ben je van plan laat in de avond bij de documenten te komen? Zorg dan voor een opslag waarbij je tot dat tijdstip naar binnen kan, bijvoorbeeld een opslag dir 24 uur per dag open is.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden