R en R administratie

WSNP Afgewezen? Wacht niet te lang!

Geplaatst op

Een schuldsanering is een goede mogelijkheid dat de overheid zijn mensen geeft. Toch is niet zo makkelijk om deze te krijgen, het komt namelijk vaak voor dat deze afgewezen wordt, als dat het geval is heb je een WSNP advocaat nodig. Deze zijn namelijk gespecialiseerd in zaken als WSNP afgewezen en doen hun uiterste best om te werken aan de een oplossing wanneer u torenhoge schulden heeft. Bovendien zijn deze advocaten in de meeste gevallen gratis, ze werken namelijk op Pro deo basis en worden betaald door de overheid.

Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen

Geeft de overheid u geen schone lei? Aarzel dan niet langer en schakel direct hulp in van een WSNP advocaat, van Burcht advocatenbureau kunt u daar goed bij helpen.
U heeft maar 8 dagen de tijd om bezwaar te doen
Wanneer u een brief heeft gekregen van de overheid waarin wordt vermeld dat uw WSNP afgewezen is, heeft u slecht 8 dagen de tijd om in bezwaar te gaan. Wacht daarom niet met het contacten van een WSNP advocaat en laat u zo snel mogelijk helpen, voordat het te laat is.

Werken aan een oplossing

Het komt vaak voor dat mensen zich schamen en daarom geen contact durven te legen met een WSNP advocaat, advocaten verwerken meerdere WSNP zaken en tonen begrip voor uw situatie. Wacht niet langer en neem direct in een WSNP advocaat in handen, u kunt het https://www.afgewezenwsnp.nl kantoor tijdens werkdagen mailen, bellen en zelfs WhatsAppen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden