R en R administratie

Zelf je kantoormeubels maken van pallets

Geplaatst op

Het is zo gemakkelijk, geld besparen door zelf je meubels te maken. Maar hoe doe je dat op een makkelijke manier? Er zijn een aantal manieren waarop dat eenvoudig te doen is. Als ondernemer heb je niet veel tijd, dus daarom is het makkelijk als er meerdere dingen zijn die je kunt doen. We nemen in deze blog een aantal tips met je door waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips. 

Palletmeubels maken: een industrieel kantoordesign

Wanneer je meubels van pallets gaat maken, dan is het slim om lekker aan de slag te gaan met de verschillende bouwplannen die je op internet kunt vinden hiervoor. Natuurlijk moet het niet zo zijn dat je er heel erg veel moeite voor moet doen om uit te vinden hoe het allemaal werkt. We raden je dan ook aan om een bouwplan te downloaden dat ook precies aangeeft welke spullen je moet aanschaffen. Dat zijn er overigens niet zo heel veel. Denk bijvoorbeeld aan schroeven, plaatjes om ze aan elkaar te bevestigen, maar het is ook belangrijk dat je kussens hebt waar je op kunt zitten. Deze zijn ook te verkrijgen. Kijk maar eens bij de bouwmarkt. Als het gaat over de pallets, dan is het belangrijk om ze aan te schaffen via een erkende handel. We raden je aan om eens te kijken op https://www.palletplaza.nl/. Daar weten de experts precies hoe het werk. 

Steigerbuizen meubels

Natuurlijk is het ook mogelijk om tafels, bureaus et cetera te maken van steigerbuizen. Dat is ook een trend die we sinds enkele jaren zien. Niet alleen de genoemde meubels kun je maken, ook kapstokken of andere rekken kunnen vervaardigd worden van steigerbuizen. Dit alles wordt vaak gedaan binnen een industriële stijl. Deze is overgewaaid vanuit de fabrieken. Vroeger was het echt geen goed idee om dergelijk dingen in huis te zetten. Nu kan het gewoon. Grappig dat zaken die op de bouwplaats aanwezig zijn om hun praktische nut, nu gewoon als design dienst doen. Wist je dat steigerbuizen en steigerhout heel mooi samengebracht kunnen worden in de vorm van een boekenkast? 

Op onze site willen we je graag inspireren als het gaat over het inrichten van je interieur. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van goede tips voor je workflow.

Contactgegevens

Via info @ renradministratie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden